• Novo
Kripyery Set alati za manikir sa kutijom za odlaganje prenosiva mašina za šišanje noktiju od ugljeničnog čelika za uši za uši za makaze za nokte Komplet alata za svakodnevnu upotrebu

Kripyery Set alati za manikir sa kutijom za odlaganje prenosiva mašina za šišanje noktiju od ugljeničnog

Stupnjevi:
KM 4.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis : uz pomoć priložene kutije za odlaganje, ovi alati za negovanje noktiju mogu se uredno i uredno skladištiti. Odlično za razne prilike.Komplet za manikir uključuje makaze za nokte, trimere za nokte, turpije za nokte, pincetu, makaze i razne vrste alata, koji vam donose više pogodnosti za podrezivanje noktiju na nogama i fingernails.It napravljen je od materijala od ugljeničnog čelika.Dužina ovog alata za manikir je 11 cm, a širina 6,8 cm. Ovaj alat za manikuru savršeno je pogodan za dom, domaćinstvo, spavaonicu itd.Naziv artikla : alati za Manikirmaterijal : Karbonski čelik Karakteristike : Jednostavan za korištenje, izdržljiv, zgodan, prenosiv detalji veličine : veličina : 11cm x 6,8 cm/4,33" x 2,68" (cca.) Napomene : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 1 Set alata za manikir uz pomoć priložene kutije za odlaganje, ovi alati za njegu noktiju mogu se uredno i uredno skladištiti. Odlično za razne prilike. Komplet za manikir uključuje makaze za nokte, trimere za nokte, turpije za nokte, pincetu, makaze i razne vrste alata, koji vam donose više pogodnosti za podrezivanje noktiju na nogama i noktiju. Napravljen je od materijala od ugljeničnog čelika. Dužina ovog alata za manikir je 11 cm, a širina 6,8 cm. Ovaj alat za manikuru savršeno je pogodan za dom, domaćinstvo, spavaonicu itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.