• Novo
Chaolei Za Jesen Naljepnice Za Nokte Fall Nail Arts Glitters Naljepnice Za Nokte Od Javorovog Lista Nail Arts Potrepštine Šljokice Jesenja Boja Nail Arts Dodaci Drvena Pulpa Kriške Za Jesen Nail Art Dekoracije

Chaolei Za Jesen Naljepnice Za Nokte Fall Nail Arts Glitters Naljepnice Za Nokte Od Javorovog Lista Nail

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Što se tiče naše trgovine, ovdje možete izabrati robu koju volite. Naša roba je pažljivo pregledana, a kvalitet robe je zagarantovan. Možete biti sigurni da odaberete. Ako imate bilo kakvih pitanja o robi, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pružiti najbolje iskustvo kupovine.Kako koristiti : . 1. Održavajte nokte čistima i nanesite sloj osnovnog premaza. 2. pod u_v svjetlom ili LED svjetlom. 2. Nanesite u_v gel u boji.(Ne!). 3. Upotrijebite pincetu za nanošenje naljepnica na nokte, a zatim pomoću u_v/LED lampe. 4. Pečat sa prozirnim gornjim premazom i U_V / LED lampom. Napomena : . 1. Za uzimanje naljepnica preporučuje se pinceta. 2. Male stvari, molim vas čuvajte od djece. 3. Zbog razlike između monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. 4. Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite razliku od 1-2 mm. topli Savjeti : naljepnice sa šljokicama 3d jesenjeg lišća nisu samoljepljive, morate koristiti ljepljive prajmere ili ljepilo da ga zalijepite. Ponekad nasilno može uzrokovati miješanu robu, molim vas, ne zamjerite. pribor za nokte za nail art. Jednostavan Za Upotrebu : Kartica Sa Uputstvima Je Uključena U Paket. Lako Se Nanosi Na Prirodne Ili Vještačke Nokte. Pogodno za kućnu upotrebu ili profesionalni salonski pribor za nokte za početnike. Jednostavan Za Upotrebu : Prvo Očistite Površinu Noktiju, A Zatim Nanesite Lak Za Nokte. Stavite Listove Na Nokte I Na Kraju Nanesite Gornji Sloj. Budući Da Su Šljokice Relativno Male, Preporučuje Se Da Ih Izvadite Pincetom. pribor za nokte za naljepnice za umjetnost noktiju. Jesenji Dodaci Za Nokte : Paket Sadrži 12 Dizajna Jesenjih Modnih Naljepnica Od Drvene Pulpe Za Nokte U Jednom Setu. dodatna oprema za nokte za nail art cvijeće. Šljokice Od Drvene Pulpe : Šljokice Od Jesenjeg Lista Izrađene Su Od Drvene Pulpe, Koja Je Ekološki Prihvatljiv Materijal. Javorov list je lijepog oblika, Ultra tanak, ali nije jednostavan za lomljenje i lakši za korištenje od naljepnica. komplet dodatne opreme za nokte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.