• Novo
Damol Rhinestones Kamenje sa ravnim noktima za nokte i rhinestones za oči i naktike s više oblika dijamanti za nokte, br.08mineral crni potpuno egzotični

Damol Rhinestones Kamenje sa ravnim noktima za nokte i rhinestones za oči i naktike s više oblika dijamanti

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Opisi : . Visokokvalitetni materijali izrađeni su od vrhunskih materijala koji se ne razbijaju, karakteriziraju tvrdoću i izdržljivost, a prikazat će prekrasnu iskru i svjetlo u svjetlu. Dekoracija i tijelo umetnosti; Primjenjuje se u bilo kojem DIY zanatu, poput slučajeva mobitela, odjeće, cipele, cipela, keksa, scrapbookova, itd. moderan i izvrstan, paket sadrži različite oblike rinestona, možete miješati i podudarati se kao što želite da ispunite svoj kreativni nokat Art . Ovaj set za nokte za nokte dizajniran je za žene i djevojke sa stilskim i elegantnim noktima. Pogodan je za bilo koji odmor ili poseban događaj i čini prekrasan poklon!. Naziv predmeta : Nail Art Rhinestone. Boja : crna. Materijal : staklo. Tip : U obliku bušilice. Prigode : svakodnevni život, druženje, zabava, plaža, putovanja itd. Značajke : višenamjenski, blistavi, 3 D efekat. Paket uključuje : 1 kutiju za nokte umjetnosti rhinestone. Veličina kutije : 13cm × 5cm. Napomene : . Molimo vas da shvatite da se zbog različitih rasvjetnih efekata i uglova snimanja postoje razlike u boji u proizvodima . Zbog ručnog mjerenja, veličina proizvoda ima određenu grešku. Svaki kristal ima ravan leđa i može se zalijepiti na bilo koju površinu, poput tkanine, plastike, metala, ali ne odlazi lako, pogodno za obavljanje bilo kojeg predmeta, čine da ste šarmantni i različiti . rhinestones su napravljeni od sigurnog i ekološkog - Friendly materijali, netoksični i sigurni za upotrebu bez ograničenja na bilo kojoj koži. Pogodno za najprirodnije i akrilne nokte, možete dizajnirati vlastite jedinstvene efekte za noktiju . Najbolji poklon za vašu porodicu, prijatelje i ženu. Može se koristiti ne samo za dizajn noktiju, već i za razne zanate, tako da će svi oko vas imati savršen dizajn umjetnosti za nokte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.