• Novo
Rosarivae Drvena Svinjska Čekinja Četka Za Nokte Četka Za Prašinu Za Nokte Nail Art Oprema

Rosarivae Drvena Svinjska Čekinja Četka Za Nokte Četka Za Prašinu Za Nokte Nail Art Oprema

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis Ovo je četka za čišćenje noktiju, koja je izrađena od vrhunskog Hemu i materijala od bijelih čekinja, izdržljiva i praktična za upotrebu. Kompaktan i lagan, veoma zgodan za držanje. Takođe, možete ga staviti u prtljag kada putujete, u slučaju da vam zatreba. Karakteristike-boja : boja drveta-materijal : Hemu i bijela čekinja-veličina : oko10, 30x5, 80 X2, 20cm/4, 05 X2, 28x0, 86inch-napravljen od vrhunskog materijala, izdržljiv i jednostavan za korištenje. - Jednostavan i zgodan za upotrebu, koristi se za čišćenje mrtve kože oljuštene s dlanova i tabana. - Obje strane su pogodne za djelomično i veliko čišćenje površina. - Dobar kvalitet i niska cijena, visokokvalitetni proizvodi. - Male veličine i jednostavan za nošenje. Lako za nošenje.Paket uključuje : 1 x nail art četka 1 x opp torba od vrhunskog materijala, izdržljiv i jednostavan za korištenje. Jednostavan i zgodan za upotrebu, koristi se za čišćenje mrtve kože oljuštene s dlanova i tabana. Obje strane su pogodne za djelomično i veliko čišćenje površina. Dobar kvalitet i niska cijena, visokokvalitetni proizvodi. Male veličine i jednostavan za nošenje. Lako za nošenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.