• Novo
Mala lampa za hlad za hlađenje u zatvorenom svjetlu MacRame E Svjetlosni tablica utičnice

Mala lampa za hlad za hlađenje u zatvorenom svjetlu MacRame E Svjetlosni tablica utičnice

Stupnjevi:
KM 76.73

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Dizajniran za ukrašavanje vaše lampe, ova kantalna lampica može donijeti stil vašem domu. Napravljen od premium materijala za dugo i izdržljiva upotreba. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. Takođe može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svideće im se .. Značajke. -Materijal : krpa, metal. Socket : E27. - Moderna i osjetljiva nijansa lampe, to je sjajan ukras za vaš dom . - Široko se koristi u ličnom domu, hotel, dnevni boravak, hotel, studij i još mnogo toga. Vrlo korisno . - dobar efekt otporan na prašinu, može pomoći u zaštiti žarulje od prašine . - Potpuno je za stolnu lampu, stolnu lampu, noćnu lambu i čvrst . - poseban dizajn i jeste Fino zanatstvo. Najbolja je zamjena za vašu staru, slomljena jedno . Moderna i osjetljiva sjena lampe, to je sjajan ukras za vaš dom . Široko se koristi u ličnom domu, hotel, dnevni boravak, hotel, studij i još mnogo toga. Vrlo koristan . dobar efekt otporan na prašinu, može pomoći u zaštiti svjetlosne žarulje od prašnjave. To je najbolja zamjena za vaš stari, slomljen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.