• Novo
27.5 H 3-smjerna lampica tablice dodirnog tablice od 2, vintage noćne svjetiljke svjetiljke sa dvostrukim USB portovima, crnom smeđom finišom stolnom lampom, za dnevni boravak, spavaću sobu, ured

27.5 H 3-smjerna lampica tablice dodirnog tablice od 2, vintage noćne svjetiljke svjetiljke sa dvostrukim

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Savršeno za svoju spavaću sobu i ured .Seasy da se uklopi u većinu dekora za moderno, klasično, industrijsko, retro, nordic. Kad radite, čitate, igrate se, igranje elektronike ili ponoćni rasadnik, to je vaš lojalni partner, Savršeno se uklapa za dnevni boravak, spavaću sobu, sobu za goste, spavaonicu, ured, dječju sobu, itd .5 '' (h) * 13 '' (l) Dobar pomoćnik za vas i vašu porodicu! Brzi dvostruki USB portovi za punjenje i praktični izlazni naizmeničnu energiju koji su mu problemirali s tim priključcima USB punjenja predaleko Od daleka od vašeg kreveta, kauč ili stol? Paket je uključen : 2 x stolna lampica Body2 x tkanina lampica2 x LED bulb2 x finial1 x Korisnički priručnik Tabil set lampe 2 detaljan poklon Choccoct Faq1.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.