• Novo
Kozmoliving by Cosmopolitan 30 Fau mramorna bijela stolna svjetiljka sa bijelom hladom tkanine

Kozmoliving by Cosmopolitan 30 Fau mramorna bijela stolna svjetiljka sa bijelom hladom tkanine

Stupnjevi:
KM 118.15

Iznos
Tova je dostupna

Cosmoliving by Cosmopolitan 30 "lampica od bijele boje bijele boje s bijelom tkaninom je jedinstveni dodatak vašem stilskom domu. Ova lampica za tablicu je najbolje cijenjena na vrhu mramorne površine s metalnim zlatnim ukrasima. Dizajniran s filtom ili gumenim čepovima u bazi To sprečava grebanje i vrhove stola, kao i klizanje okolo. Zahtijeva 1 60 W tipa E26 / Srednje (standardna) sijalica. Ovaj predmet se isporučuje u 1 kutiju. Dolazi sa 62 "dužinom kabela. Pogodno samo za unutrašnju upotrebu. Ovaj se predmet isporučuje u potpunosti sastavljeni u jednom komadu. Stolna svjetiljka sadrži bijelu hladovinu u obliku bubnja koja mjeri 15 x 15 x 12 inča. Sadrži rotacijski prekidač. Ovo je jedna lampica sa jednim bijelim obojenim bojama. Glam stil. Prepustite se glamuroznim luksuzom plišanih tekstura, zaslepljujućih detalja i elegantne završne obrade kako biste podigli svoj dom i dodate sofisticirani flar. Napravljena je od čvrste keramičke baze sa elektroplatetom metalom i posteljinom. Bijela mramorna stolna svjetiljka sa zlatnim ukrasom i bijelim lampsadom. Savremeni stil sa mramornoj geometrijskoj bazi, metalik zlatni elektroplaćeni metalni i bazi i bijeli nijansa bubnja. Stolna lampica mjeri 15l x 15 W x 30h inča i teži 8,45 funti. Ova lampica u obliku lica ima nadahnutu markuru i na okruglom bazi. Obrišite suhom krpom. Ova bijela i zlatna lampica je oblikovana dijamantnom bazom u obliku dijamanta i prekriven sitnim hladnikom. Glam stil. Kozmoliving by Cosmopolitan 30 "lampica za bijelu tablicu od umjetnog mramora sa bijelom tkaninom hladovima čini savršen dodatak bilo kojem domu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.