• Novo
Set della keramičke LED stolske lampe

Set della keramičke LED stolske lampe

Stupnjevi:
KM 44.99

Iznos
Tova je dostupna

Dizajnirajte svijetli, pozivajući životnog prostora koji prikazuje vašu ličnost dodavanjem slojeva boje i teksture u vaš prostor sa setom 2 della keramičke stolne lampe. Izrađen od keramike Svaka cilindrična baza ukrašena je geometrijskim uzorkom, dodajući suptilnu dimenziju na bočne stolove ili noćne stoke. Jednostavna silueta posuđuje modernu privlačnost vašem stambenom prostoru koji se dodatno pojačava okrugla lanatna bubanj nijanse. Držite par zajedno, bočno na kauču ili krevetu ili ih podijelite da vežu dvije sobe zajedno. Svaka svjetiljka uključivala je LED žarulju od 5 vata. Svaka lampica mjeri 11,5 x 8 x17 "prekrasnog priobalnog oblikovanja stolnog stola, savršen za sve vaše potrebe za osvjetljenjem. Izgrađen od keramike. Slonovački završni sloj. Lako za izradu / isključivanje. Uključuje 5 W LED žarulju. Mjere 17 "H x 8" w x 8 "d.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.