• Novo
Oldbury Blue - 30-inčna klasična tradicionalna lampa za stol za tradicionalnu vremenu - Watts - trosmjerni

Oldbury Blue - 30-inčna klasična tradicionalna lampa za stol za tradicionalnu vremenu - Watts - trosmjerni

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Oldbury Plava stolna svjetiljka bila bi u pravu kod kuće sa vašim tradicionalnim dekorom. Ovaj klasični komad prikazuje proterivanje, nalik drvetu duž njenog tijela. Neutralna nijansa ide sa svime i izgleda nevjerojatno u samo bilo kojoj sobi. Slaba u urnom stilu sa drvenim finišom, nijansom bubnja i koordinacijom finičara. Klasični tradicionalni stil sa drvenim finišom. Visina ekstra visoka 30,25 ". Prekidač : vrat tipa prekidača lampe : 3-smjerni prekidač. UL naveden u skladu s nacionalno priznatim sigurnosnim standardima. Suha lokacija - Ova stavka je ocijenjena za suhe lokacije, što znači da se može koristiti u an Zatvoreno područje koje obično ne podliježe vlažnosti. Može uključivati ​​lokaciju podložnom privremenoj vlažnosti koja je dostavljena ventilacija je adekvatna za sprečavanje akumulacije vlage kao što je kupaonica. Svjetiljka ima plavo-zelenu finišu sa nagoveštajem sive. Ova tablica ima plavo-zelenu finišu sa nagoveštajem sive.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.