• Novo
Haitral modernu crnu metalnu stolnu lampu s labicom za izvlačenje, set od 2

Haitral modernu crnu metalnu stolnu lampu s labicom za izvlačenje, set od 2

Stupnjevi:
KM 44.99

Iznos
Tova je dostupna

Haitrals Moderna stolna svjetiljka može predstavljati moderan osjećaj u bilo kojoj sobi. Izgrađen je od visokokvalitetnog metalnog okvira i bazi metalne lampe koja pruža moderan industrijski osjećaj. Lampica u Haitral može biti opremljena samo standardnim E26 žarulje. Svjetiljka može ponuditi glatku, utjeha i opuštenog osjećaja kući kad se uključi. Također može ponuditi glatku rasvjetu kao odličnu i stilsku lampicu za čitanje. Ova se lampica može koristiti kao lampica za čitanje, dnevna svjetiljka, stolna svjetiljka, garažna lampa, kuhinjska svjetiljka, u suštini bilo gdje za dodatnu svjetlinu. Moderna metalna stolna svjetiljka dizajnirana je za moderan i elegantan izgled. To je savršen dekor za prekrasnu modernu kuću. Stavite na stol ili noćni ormarić za skromno, rafinirani pogled na modnu rasvjetu. Specifikacija : boja hlada : crna boja : crna ulazna napona : 20 x 9,5 x 9,5 inča Svjetla žarulja : E26, maks. 60 vati (sijalica nije uključena) Dužina kabla za napajanje : Povucite lančani prekidač Materijal : Metalni okvir, metalna osnova, hladnjak tkanina Sadržaj : 2 x stolna lampa Savršena veličina i ušteda : Haitral Modern Metal Stol lampica je prekrasna i jedinstvena dizajnirana lampica za čitanje. Svjetiljka 20 "x 9,5" x 9,5 ". Moderan dizajn : Moderna metalna stolna svjetiljka dizajnirana je za moderan i elegantan izgled. Ovaj šarmantni dizajn prikazuje cijevljeno metalno tijelo, a metalna baza za dodatnu žarulju s izloženom sijalicom Industrializirani dodir . Visoko kvalitetan materijal sa modernom metalnom stolom izgrađen je od visokokvalitetnog metalnog okvira koji stvara moderan izgled . Svestranost : Haitral Modern Metal Stol lampica je svestrana svjetiljka koja se stavlja u bilo koje okoliš. Njegov jedinstveni izgled može lako uhvatiti oči kupca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.