• Novo
Panasonic Ergofit unutrašnjih slušalica, crna

Panasonic Ergofit unutrašnjih slušalica, crna

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Uživajte u punom komforu za slušanje s mekim, ušima koji su ušne u ušima u ušima. Tri para uključene, ultra mekane ušice (mala, srednja, velika) osiguravaju savršeno uklapanje za svako uho. Izrazite svoju individualnost dok uživate u svojoj omiljenoj muzici. Sa devet vizanja u boji, uvijek ćete naći onaj koji najbolje odgovara vanjskoj odjeći, vašem audio uređaju i vašem raspoloženju. S / m / l uši za uši za prilagođeni i udobni fit koji neće kliznuti. Devet živopisnih modnih boja s kablovima koji odgovaraju bojama nadopunjuju vašu odjeću, pribor i raspoloženje. Šire frekvencijski odgovor za punije uživanje slušanja. Dugi 3,6-ft kabel komforno kroz odjeću i torbe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Koss Fitclips slušalice

KM 3.33

Koss Fitclips koriste originalni i jedinstveni dizajn koji osigurava savršeno uklapanje Koristeći novi uho preneseni dizajn, elementi se odmaraju udobno u uhu kako bi se stvorio idealan br

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.