• Novo
- Cliffs Unise Classic ruksak 18 sa zakrivljenim naramenicama Crvena

- Cliffs Unise Classic ruksak 18 sa zakrivljenim naramenicama Crvena

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Klasični ruksak od 18" sa glavnim pretincem sa dvostrukim patentnim zatvaračem. niska cijena dobrog kvaliteta . Materijal : Poliester. Dimenzije : 18x13x6" Osnovni ruksaci sa prednjim džepom sa patentnim zatvaračem sa organizatorom. Jednostavna torba za knjige s podesivim i podstavljenim ergonomskim naramenicama. Klasičan jednostavan ruksak sa ručkom za lako nošenje. Osnovni Studentski ruksak za školu, studenti da drže sve vaše stvari. Ovaj ruksak od 18 " ima glavni pretinac sa dvostrukim patentnim zatvaračem, prednji džep sa patentnim zatvaračem, podesive i podstavljene ergonomske naramenice, ručku za lako nošenje. Dimenzija : 18 "V x 13" Š x 6 " L.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aktivni Crossbody Ruksak

KM 22.50

Uzmite ovo gorivo univerzalni jedan Strap Crossbody na svoj sljedeći avantura! Bilo da se radi o gradu, planinarenju po planinskom terenu ili jednostavno šetnji parkom, ova torba sa svojim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.