• Novo
Komponente za slobodno vrijeme 131 - kolonijalna bijela trostruka akcija Standardna ručna pumpa

Komponente za slobodno vrijeme 131 - kolonijalna bijela trostruka akcija Standardna ručna pumpa

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ova atraktivna vodovoda nudi pogodnost tri vodene pumpe u jednom učvršćenju : 1. Potpuni potez ručke gore i dolje uzrokuje funkciju učvršćivanja kao ručna pumpa koja pruža veći protok vode uz minimalni napor. 2. Da biste podigli ručicu u položaj gore, aktivira se električna pumpa za vodu za stvaranje glatkog protoka vode. 3. Da biste pritisnuli ručicu u dolje u položaju dodijelite gradsku vodu. Postoje dva stila dvostrukog djelovanja i trostruko djelovanje : Jedinica s niskim dječakom koja se često koristi tamo gdje je odobrenje faktor, kao što je u sklopu prikolici; i standardna jedinica koja se obično koristi u većini ostalih RV-a gdje je visina jedinice nije faktor. Standard : 131-1 i 131-1-PW : 3-smjerna kombinirana ručna pumpa, gradska voda i električni aktivac sa a Stezaljka i okretna i aluminijumska izljeva i ručica ručica. Kolonijalna bijela boja. Komponente za slobodno vrijeme 131-1 Kolonijalna bijela trostruka akcija Standardna ručna pumpa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Norcold montaža vrata

KM 2.67

Dolazi s punom garancijom proizvođača odgovara višestrukim proizvodima i modelima (kontaktirajte prodavača sa svojim vozilom za informacije o kompatibilnosti sa kompatibilnošću) dolazi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.