• Novo
Proizvodi Tkanina-zidni Snap Kit

Proizvodi Tkanina-zidni Snap Kit

Stupnjevi:
KM 102.50

Iznos
Tova je dostupna

Tkaninski komplet od tlaka za tkanine na zid koristi se za dodavanje pričvršćivanja u bilo kojoj tkanini ili materijalu u kojem su pričvršćeni na zid ili čvrstu strukturu, poput ekrana, unutarnjih zavjesa ili sigurnosnih kaiševa. Upotrijebite komplet alata za instalaciju za instalaciju (broj) broj 81565). Doživotna garancija. Šest po paketu. Snap kit tkanine do zida. Koristi se za dodavanje pričvršćivanja u bilo kojoj tkanini ili materijalu u kojem su pričvršćeni na zid ili čvrstu strukturu, poput zaslona, ​​unutarnje zavjese ili sigurnosne trake. Upotrijebite komplet alata za instalaciju za instalaciju (broj) broj 81565). Doživotna garancija. Šest po paketu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vijčanikover-85 crna

KM 13.99

Poliester fleksibilni vazdušni kanal (0133100m) od strane AP proizvoda Ovaj vrhunski proizvod je stručno izrađen u skladu sa strogim industrijskim standardima za ponudu fuzije dobro uravn

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.