• Novo
Camco stabilizator Camper RV priključak Podrška

Camco stabilizator Camper RV priključak Podrška

Stupnjevi:
KM 17.23

Iznos
Tova je dostupna

Camcoova podrška za stabilizator za tešku stabilizator RV pruža lift i stabilnost za RV priključke, nudeći 7-inča lifta. Podrška za priključak kompatibilna je s do 10 inčnim okruglim jastučićima. Ima težinu od 6.000 lb. i ukupna mjerenja od 13,5 inča x 15-inča x 7,25 inča visoka. Ova trajna podrška priključka izgrađena je od teške radno sposobne polimere stabilizirane UV-a. Lako pohranjivanje, gnijezdi se za skladištenje ako posjedujete više od jednog. Pruža lift i stabilnost za RV priključke : Pruža 7-inčer lifta. Kompatibilnost : kompatibilna s do 10 inčnim okruglim jastučićima. Ocjena težine : 6.000 lb.; Ukupna mjerenja : 13 ½ inča x 15-inča x 7 ¼ inča visok. Jednostavno pohranjivanje : gnijezda za skladištenje ako imate više od jednog. Izdržljiva konstrukcija : izrađena od trajnog, UV stabiliziranog polimera.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Norcold montaža vrata

KM 2.67

Dolazi s punom garancijom proizvođača odgovara višestrukim proizvodima i modelima (kontaktirajte prodavača sa svojim vozilom za informacije o kompatibilnosti sa kompatibilnošću) dolazi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.