• Novo
Komponente za lippert v Polar White RV desna četvrtasta vrata

Komponente za lippert v Polar White RV desna četvrtasta vrata

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristike Okvir od bijelog kože White Wilemud Okvir sa opskrbljim staklenim vratima i hardverskim vratima uključene su u prevelizirani push-down zasun (omogućuje vam da otvorite vrata zaslona) Veličina : Budući da su ploče zaslona) u 2009. godini, u 2009. godini, našim istraživačkim i razvojnim ekipom razvio je više od 40 inovativnih karakteristika vrata, uključujući tri koji su u toku patent. Od samog početka sagradili smo sofisticirana vrata koja rade više nego što pružaju uslužni program - svaki detalj proizvoda doprinosi sigurnosti, udobnosti i kvaliteti vašeg RV-a. LCI radijus RV vrata imaju 1/8 'debljine vanjskog okvira, UV-stabilno prozor, ugrađena kambra, integrirana brtva filca, debljina vrata zaslona od 1' i zglob zaslona od nehrđajućeg čelika. Ne čekajte, danas nadogradite na LCI ulazna vrata i maksimalno iskoristite svoje RV iskustvo. Naš cilj stvara u trendu i vrlo jedinstvenim? Sportski dodaci. Radimo modifikacije, testiranje, pokušavajući pronaći fabriku i dizajn? To bi moglo biti estetska. Naš ruksak bit će idealan iz svih obnovljivih izdržljivih i izuzetno jakih obrazaca. Dizajniramo naše proizvode s jednostavnim postavkom i skladištenjem. Vrijedimo za svoje klijente i potaknu ih njihovom strašću. Sadrži inovativna i pouzdana rješenja za vaš mobilni stil života. Dizajniran da vam pruži maksimalnu udobnost i sigurnost. Napravljeno da osigura visok nivo kvaliteta i izdržljivosti. Specifikacije Veličina : 30 "x 72". - SKU : KSAO425054.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Decal dece

KM 4.47

Prodano pojedinačno ovo je proizvod dizajnirao i izradio Dicor Corp sa klasičnim izgledom, kombinacijama i materijalima desnog u boji, djeluje isto tako i sa bilo kojom situacijom Dolazi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.