• Novo
Plamen King 2-scenski automatski prebacivanje propan plina RV komplet regulatora sa 12 pigtails

Plamen King 2-scenski automatski prebacivanje propan plina RV komplet regulatora sa 12 pigtails

Stupnjevi:
KM 27.00

Iznos
Tova je dostupna

Automatsko preusmjeravanje LP regulatora omogućava vam povezivanje 2 rezervoara za propan i regulator se automatski prebacuje na drugi rezervoar nakon što prvi ponestane (i obrnuto). Indikator mijenja boju koja će vam obavijestiti kada je rezervoar osiromašen i treba ga puniti. Ulaz je 1/4 "SAE obrnut bljesak i izlaz je 3/8 " NPT ženska. Također su uključeni 2 od 12 "pigtails za povezivanje regulatora u propan rezervoar ili opskrbu propan. Omogućuje uklanjanje praznog cilindra za ponovno punjenje bez prekida propanjnjskih spremnika, automatski se prebacuje iz primarne u rezervni spremnik je prazan. Pari dobro sa našim 48-inčnim termos plastičnim crijevom, točkama 100383-48 . Dvoestoran dizajn održava konstantan pritisak na plin u promjenjivoj potražnji i uvjetima. Navoj cijevi. Ocijenjeno za 190, 000 BTU. Dimenzija proizvoda : dubina proizvoda : 7 inča, visina proizvoda : 4 inča, širina proizvoda : 4 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Proizvodi Sipena zavjesa

KM 3.00

Proizvodi JR STRANICA SIDERA koristi se u RVima kao valans za držanje i kao vješalica za usisavanje i ravna zavjesa Izdržljiva plastična konstrukcija Uključeni su vijci za ugradnju...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.