• Novo
Valterra k Standard RV komplet za starter sa čistom snagom

Valterra k Standard RV komplet za starter sa čistom snagom

Stupnjevi:
KM 100.00

Iznos
Tova je dostupna

Valterra standardni RV komplet za starter sa čistom snagom je savršen komplet za pokretanje za vaše RV avanture. Komplet uključuje sljedeće : jedan kotrljanje toaletnog papira, 25 'crijeva za pitku vodu, 30/15 AMP električni adapter, dva toaletna tretmana, 10' Crevo za odvod s ravnom crevom, vrećicom za jednokratnu upotrebu DVD. Savršen poklon za novi Rver! RV komplet za starter pristupa. Savršen komplet za starter za vaše RV avanture. Uključuje : jednu kolut za toaletni papir, 25 'creva za piće, 30/15 AMP električni adapter, dva toaletna tretmana. 10 'Odvodno crijevo sa ravnim adapterom creva, vrećica za jednokratnu upotrebu RV rukavice i DVD RV orijentacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Proizvodi Sipena zavjesa

KM 3.00

Proizvodi JR STRANICA SIDERA koristi se u RVima kao valans za držanje i kao vješalica za usisavanje i ravna zavjesa Izdržljiva plastična konstrukcija Uključeni su vijci za ugradnju...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.