• Novo
Camco Grab ručka kratki preklopi

Camco Grab ručka kratki preklopi

Stupnjevi:
KM 137.44

Iznos
Tova je dostupna

Mali preklopna ručica CAMCO je jednostavan, efikasan način za ulazak i izlazak u vaš RV sigurniji. Nakon jednokratnog, jednostavne instalacije, mala RV ručka hvatanja pruža sigurnu ruku na lijevoj ili desnoj strani vaših RV vrata. Kada se ne koristi, ručka hvataljka za hvatanje lako se podiže i rotira se da položi ravno na stranu RV-a. Veličina je idealna za manje vozila i prikolice. Izdržljiva aluminijska konstrukcija sa plastičnim nosačima otpornih na UV zrače se za posljednje. Upotrijebite ručicu Camco RV za zamjenu stare ili slomljene ručke za hvatanje ili za instaliranje na RV koji nikad nije imao ručicu za hvatanje. Sve instalacijske hardver je uključen. Pruža sigurnu zadržavanje za ulazak i izlazak iz vašeg RV-a. Lako se instalira na stranu bilo koje RV. Ergonomski dizajn pruža čvrste, sigurne prianjanje. Smanjena veličina za manja vozila i prikolice. Izdržljiva i otporna na vremenske prilike uključeni su svi instalacijski hardver.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Decal dece

KM 4.47

Prodano pojedinačno ovo je proizvod dizajnirao i izradio Dicor Corp sa klasičnim izgledom, kombinacijama i materijalima desnog u boji, djeluje isto tako i sa bilo kojom situacijom...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.