• Novo
Nail Art dekoracija na točkovima DIY lako se nanosi slatke naljepnice za nokte bez mirisa za Salon

Nail Art dekoracija na točkovima DIY lako se nanosi slatke naljepnice za nokte bez mirisa za Salon

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : ne morate brinuti hoćete li zalijepiti ove naljepnice jer su samoljepljive.Ovi kamenčići koji imaju sjajan izgled čine da vaši nokti izgledaju special.It izrađen je od visokokvalitetnih sjajnih kamenčića za nokte.Dužina proizvoda je 0.15cm.It pogodan je za profesionalnu salonsku upotrebu ili kućnu upotrebu, kreirajte prelepe dizajne noktiju šta god želite.Naziv artikla : Rhinestone Material : Rhinestone Size : 5.9cmx5.9cmx0.8cm/2.32inx2.32inx0. 31in Notes : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 2400 x 1,5 mm kamenčića (Boja Kao slika) ne morate brinuti hoćete li zalijepiti ove naljepnice jer su samoljepljive. Ovi kamenčići koji imaju sjajan izgled čine da vaši nokti izgledaju posebno. Vještački dijamant, izrađen je od visokokvalitetnih sjajnih kamenčića za nokte. Dužina proizvoda je 0,15 cm. Pogodan je za profesionalnu salonsku upotrebu ili kućnu upotrebu, kreirajte prelepe dizajne noktiju šta god želite.Zdravlje i ljepota, nokti i alati,umjetnost noktiju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

JAS naopako

KM 144.00

Lak za nokte koji mijenja bojunaopako sa savršeno isprekidanom količinom sjaja, ovaj lak za nokte je spektakularan Naopako lak za nokte koji mijenja boju transformiše se iz metalik ruži

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.