• Novo
Sehao nail Accessories Rhinestones za nail Art ukras folija Kit nail Gems Crystal AB Clear Jewels Diamonds akril nail Supplies Accessories zanati za Noć vještica Božićni pokloni M

Sehao nail Accessories Rhinestones za nail Art ukras folija Kit nail Gems Crystal AB Clear Jewels Diamonds

Stupnjevi:
KM 4.25

Iznos
Tova je dostupna

Rhinestones za nail Art ukras komplet folija za nokte Gems Crystal AB Clear Jewels dijamanti akrilni pribor za nokte pribor zanati za Noć vještica Božićni pokloni karakteristike : 【 široka upotreba】dragulji za nokte i kamenčići savršeni su za nanošenje na gel nokte, akrilni puder,savjete za nokte,lice,zub.itd. Također možete primijeniti privjeske za nokte za šminkanje, odjeću, obuću, nakit, telefon, smolu, torbe, gitaru, visoke potpetice.itd. Zlato je savršeno za nakit od smole, akrilno farbanje, dekoracije noktiju, izradu, okvir za fotografije i druge zanatske paste. Zadovoljava sve što Vam je potrebno za veliki izbor dizajna noktiju i dekoracije dodatne opreme za smolu. 【 Jednostavan za upotrebu】lako se nanose dijamanti za nokte na prirodne ili umjetne nokte u opremi za umjetnost noktiju, očistite površinu noktiju, očetkajte osnovni lak i stavite ga na nokte ljepilom. Nail art potrepštine pogodno za napraviti akrilne nokte manikure smiješno kod kuće ili profesionalnu manikuru. Nail Art Decoration Art Decoration Gems : ove tone dragulja za nokte i kamenčića za nokte pružaju dobar izbor od oblika do boja i veličina. Svi kamenčići za nokte su dragulj-sjajni, lijepi i svjetlucavi, oblici su uglađeni i preslatki. U kutijama ima dovoljno raznolikosti da dobijete mnoštvo mogućih dizajna koji se lako nanose na prirodne ili vještačke nokte. Možete se nagoditi gdje god želite. Nanesite boje folije ili bombona na mokri kaput za nokte, a zatim nanesite gornji sloj na nokat da ga zapečatite, odlično za umjetnike noktiju i za pokretanje stvari poput izrade smole široke primjene : set ukrasa za umjetnost noktiju ne samo da se može primijeniti na prirodne ili umjetničke nokte, ali i pogodan za izradu smole, uradi sam zanat, futrolu za mobilni telefon, naočare, izradu kartica, umjetnost tijela za oči itd.potpuno nov i kvalitetan savršen set alata za umjetnost noktiju i za profesionalce i za početnike.Dekoracija noktiju i alatova dva alata su odlična za one sitne kamenčiće i klinove koje je teško izabrati.Očistite površinu noktiju, očetkajte osnovni lak i stavite ga na nokte.Možete ih koristiti i za uređenje doma, futrole za mobilni telefon, naočara, napravljene kartice, body arta itd.Proizvodi uključuju : 1 x 12 grid disk oprema za manikir dobićete 1x disk pribor za nokte. Napravljen je od udobnih materijala, bez štete po kožu. Odijelo za svakodnevnu upotrebu, škola, odmor, posao, klub, Zabava, ulica, odlično za ured ili na otvorenom. Za vaše potrebe, zaljubićete se u proizvod. Pogodno i za odrasle muškarce i za žene. Delikatni poklon : proizvod se može pokloniti vašim porodicama ili prijatelju 4.jula, dan majki, Dan očeva, vjenčanja, rođendanske zabave, mature, proslave, godišnjice,Božić, Uskrs, Dan zaljubljenih,momačko veče, svadbeni tuš, Majčin dan, Dan nezavisnosti, Dan Svetog Patrika itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.