• Novo
Nail Art olovke četke, Set alata za umjetnost noktiju, alati za iscrtavanje noktiju, četka za prašinu za nokte,četke za umjetnost noktiju za duge linije, olovka za crtanje noktiju za dizajn noktiju-Bijela

Nail Art olovke četke, Set alata za umjetnost noktiju, alati za iscrtavanje noktiju, četka za prašinu

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Stvorite zadivljujuću umjetnost noktiju pomoću kompleta alata za manikuru četkicom za nokte s paletom Resin. Ovaj set uključuje sve četke koje su vam potrebne za izradu vlastitog stila umjetnosti noktiju. Lagani kistovi se lako drže i koriste, što ih čini savršenim i za početnike i za profesionalne vizažiste. Resin paleta vam omogućava da prilagodite bilo koju boju i teksturu koja vam je potrebna, bilo da se radi o miješanju sjenila za oči, ruža za usne, korektora, podloge, pigmenata ili drugih predmeta. Ovaj profesionalni set četkica idealan je za stvaranje različitih dizajna noktiju. Ne samo za nokte, ove četke su raznovrsni alati koji se mogu koristiti za različite aplikacije za šminkanje. Širok raspon opcija dizajna osigurava da možete osloboditi svoju kreativnost. Eksperimentirajte s različitim bojama i teksturama kako biste postigli željeni izgled. Dizajniran za praktičnost, ovaj set četkica je pogodan za farbanje, izradu manikira i stavljanje sitnica na nokte. Savršen je za profesionalce, salone za nokte, škole noktiju, umjetnike, kao i za ličnu i porodičnu upotrebu. Takođe je odličan izbor za darivanje prijateljima i porodici. 【Profesionalni Set četkica za umjetnost noktiju】 stvorite vlastiti stil umjetnosti noktiju s ovim svestranim setom alata za manikuru. sadrži resin paletu za miješanje boja i alat za četkicu za precizne dizajne. 【Lagan i jednostavan za korištenje】 četke su izrađene od laganih materijala, što ih čini lakim za držanje i upotrebu. savršeno i za početnike i za profesionalne vizažiste. 【Širok raspon mogućnosti dizajna】 ovaj set alata za Dizajn laka za nokte pokriva sve četke koje su vam potrebne za stvaranje različitih dizajna noktiju. neka vaša kreativnost teče!. 【Prilagodite svoje boje i teksture】 ne samo za nokte, ove četke se mogu koristiti za miješanje sjenila, ruža za usne, korektora, podloge, pigmenata i još mnogo toga. obavezno za svakog šminkera. 【Pogodno za razne primjene】 bilo da slikate, radite manikir ili dodajete sitnice noktima, ovaj set četkica je pogodan za profesionalnu upotrebu, salone za nokte, škole noktiju, umjetnike i ličnu/porodičnu upotrebu. takođe je odličan izbor poklona.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.