• Novo
Nail Art Naljepnice Za Gel Nokte Naljepnice Za Nokte Naljepnice Za Nokte Vodootporne Ekološki Prihvatljive Dostupne Naljepnice Za Nokte Višebojne Naljepnice Za Manikuru Cvijeća

Nail Art Naljepnice Za Gel Nokte Naljepnice Za Nokte Naljepnice Za Nokte Vodootporne Ekološki Prihvatljive

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Star Moon naljepnice za nokte vruće zlatne naljepnice za nokte naljepnice za stopala naljepnice za nokte karakteristike : lijepe naljepnice i naljepnice mogućnost normalnog pranja nema potrebe za ljepilom vrlo jak, dugotrajan pregled, vodootporan kako koristiti : 1. Očistite nokte prvo 2. Pričvrstite naljepnice za nokte 3. Podnošenje višak od kraja 4. Nanesite gel sloj na top 5. Pecite nokte sa sušilom za gel.6. Savršen, lijep, vrlo shiny Package sadržaj : 1x naljepnice za nokte naljepnice za umjetnost noktiju ;naljepnice za umjetnost noktiju božićne naljepnice za umjetnost noktiju za gel nokte. naljepnice za umjetnost noktiju Božić; naljepnice za umjetnost noktiju za djecu; naljepnice za umjetnost noktiju za gel nokte. naljepnice za umjetnost noktiju za dizajn noktiju ;naljepnice za umjetnost noktiju Božić i zima. naljepnice za umjetnost noktiju naljepnice za umjetnost noktiju naljepnice i naljepnice za djevojčice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.