• Novo
3D svjetla svijetle šarene lampice staklene lampesko ukrašavanje božićnog stabla

3D svjetla svijetle šarene lampice staklene lampesko ukrašavanje božićnog stabla

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

3 D lampice Svjetla Šarene svjetlo Stakleno svjetlo Božićno ukrašavanje drva Oredi : sigurna i ugodna površina, 2200 K-2400 K zlatni žuti ton. Izvrsna disipacija i zaštita okoliša, bez štetnih supstanci, ne i infracrveno zračenje.Kolornu efekturelne žarulje za odmor za odmor i obiteljski odmor, okupljanja. Ukrasne sijalice, tople boje sa divergentnim efektima daju vam miran, romantičan i opuštajući trenutak. Uštedu ulazne napon je AC85-265 V, a napajanje je 4,5w.e27 jednostavno za instaliranje i primjenu na bilo koju zemlju. Uštedite 90% električne energije iz tradicionalnih sijalica plamena, uštedite novac i uštedite novac.wide Application za uređenje doma, spavaću sobu, dnevni boravak, bar, hotel, noćne klubove, vanjske bašte, restoran, kavana, vile, zabave, Crkva i više.Size : kao što je prikazano : 1x3d svjetla svjetla Šarena svjetla Staklena svjetiljka Božićna dekoracija drva ★ Proizvod je izrađen od visokokvalitetnog materijala i potrebno je biti povezan na napajanje za upotrebu . ★ Ovo je savršeno za kućnu upotrebu i savršena za poklon . ★ Siguran sam da ćete ga voljeti . ★ Proizvod je dostupan na zalihama i brzo se isporučuje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crocodile Accent lampica

KM 27.43

Prekrasna opcija za djetetovu sobu ili vrtiću, ova tablica sadrži zeleni dinosaur kao bazu lampe s tiskanom hladom Potpuno sa kontrastnom bazom, ova šarmantna lampa za tablicu sigurno će

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.