• Novo
Everest plavi tkanini tapacirani kauč na kateru sa četkicom zlatne noge

Everest plavi tkanini tapacirani kauč na kateru sa četkicom zlatne noge

Stupnjevi:
KM 37.99

Iznos
Tova je dostupna

Željeznička stolica za živu na Armendu savršena je dodatak za sjedenje kako bi se uvodio u vaš lijep dom. Široko sjedište i visoka stolica natrag i ruke ukazat će na vaše tijelo i učiniti da se osjećate zadovoljno i sigurno. Nevjerojatno udoban jastuk za pjenu za pjenu održat će vas cijeli dan i učinite da nikad ne želite ustati! Upečatljive četkice zlatne noge su karakteristika sastojinom koji pohvale presvlake tkanine savršeno, istovremeno dodavanjem jedinstvenosti ove stolice. Ova prekrasna stolica dolazi s dodatnim batovim jastukom za pristup sa. Everest je dostupan u vašem izboru boja plave, sive i rumenilo tkanine. Svestrana upotreba - Ova stolica sadrži prekrasne boje sa modernim akcentima koje su savršeno uklapaju unutar svog okruženja. Everest-ov dizajn čini ga pogodnim za sve prostore, uključujući dnevne sobe, spavaće sobe, urede i proučavajuće sobe . Slikoviti dizajn - čiste linije, prostrane jastuke i upečatljive akcente učinit će ovo kauč koji se definitivno pokaže . udoban Stolica - Gusti debeli sjedala za ovu stolicu su čvrste i udobne, a jastučića od pjene čini jastuke zadnjeg jastuka i debeli, koji će vam pružiti savršenu podršku .. Višestruke postavke boja - Prilikom kupovine namještaja, često se nalazite ograničenim na opcije boja kada konačno pronađete pravi komad za svoj dom. Armen Living nudi jedinstvenu raznolikost boja i završne opcije koje se sigurno uklapaju u bilo koju postojeću temu dizajna. Everest je dostupan u vašem izboru boja plave, sive i rumeni tkanine . nema sklopa - uštedite vrijeme i gnjavažu sastavljanja prilikom kupovine ovog komada namještaja iz Armenmana. Ova se stolica u potpunosti sakupljaju za vas i čine da ukrašavate povjetarac dopuštajući vam da pređete iz kutije u dnevnu sobu ni u jednom trenutku!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.