• Novo
AUKFA Podna stolica s Ottaman, lazy sofa balkon stolica za slobodno vrijeme, Spavaća soba kauč na razvlačenje, sklopiva stolica za skidanje slobodnog sofa, funkcionalna stolica, tamno plava

AUKFA Podna stolica s Ottaman, lazy sofa balkon stolica za slobodno vrijeme, Spavaća soba kauč na razvlačenje,

Stupnjevi:
KM 74.97

Iznos
Tova je dostupna

1.Multifunkcionalna podna stolica : Vrlo pogodno za dnevni boravak, spavaću sobu, balkon i druge svrhe. Čitanje, igranje igara, gledanje televizije, meditacije, rad pored kreveta. Poluautomatska pneumatska šipka može prilagoditi kut proizvoljno, što je u skladu s ergonomskim dizajnom. Glava i struk mogu se prilagoditi kako bi se zadovoljili bilo koji kut potreban za sjedenje i laganje. 2.Ovo prekrasan sklopivi kauč pruža fleksibilnost i udobnost koju očekujete i savršen je komplement u dnevnu sobu. 3. Katednjak za naslovne kafe ima tri funkcije prilagođavanja, a može se saviti u različite uglove u potpunosti, što se može koristiti kao klizač. Ova svestrana sklopiva stolica izrađena je od meke spužve tkanine i visoke gustoće za dodatnu udobnost. Idealno za lijenu pauzu popodne. Dimenzije proizvoda sastavljena dužina (unutra.) : 27.56 Sklopljena širina (u.) : 48,00 Sklopljena visina (in.) : 37.01 Težina (LBS) : 37,00 AUKFA Podna stolica sa ottamanskom kafićem za slobodno vrijeme, Spavaća soba Spavaća soba Kamilica, Sklopivi smještaj Stolica Slobodno vrijeme Jednokrevetna kauč Funkcionalna stolica, tamno plava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.