• Novo
Berton Beige Chesterfield stolica

Berton Beige Chesterfield stolica

Stupnjevi:
KM 37.99

Iznos
Tova je dostupna

Pravi stil sofisticiran, Chesterfield Sofa je svoj izgled izveo u upscale glam inspiriranim sagradima, viktorijanskim domovima i više vekovima. Danas se uklapaju u biblioteke obložene drva kao što to rade u centru studija apartmana. Uzmite ovaj na primjer : izrađen iz čvrstog drvenog okvira sa drvenim nogama, on prikazuje pleteni dizajn na njenoj velvet presvlake napunjene pjenom. Osim toga, stiže s dva jastuka za bolove za stilski dodatni naglasak. Šta je uključeno? Toss jastuk uključen Detalji o proizvodu Tapaciranje Materijal : Poliester Blund; Velvet montaža Potrebna : Da Njega proizvoda : Obrišite čišćenje suhom zatvorom Berton Beige Chesterfield stolica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.