• Novo
Versanora - Moderna konturirana stolica - siva

Versanora - Moderna konturirana stolica - siva

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Imate snažan osjećaj za stil, ali nikad ne ugrožavate vlastiti utjehu da slijedite ono što je trendy. Snižete najnovije trendove s senzibilitetom koja vas čini i stilskim i funkcionalnim. Moderna stolica iz Versanore dizajnirana je s istim načinom razmišljanja. Oštri uglovi i geometrijski oblici daju ovu stolicu, edgy izgled podsjeća na suvremene dizajne iz 60-ih i 70-ih. Ova stolica nalazi savršenu ravnotežu između udobnosti, stila i funkcionalnosti. Prirodne drvene noge su široke i podržavajuće, a sjedište i stražnji dio stolice su podstavljeni i tapecirani u mekom sivom materijalu. Ova stolica bi bila podjednako kod kuće u kancelarijskoj čekao sobi, u gornjem apartmanu ili ugodnom den. Njegov klasični stil i sofisticirana završna obrada čini ovaj komad dovoljno svestranim da vam bude stalni dio vašeg doma, bez obzira na to kako je vaš dekor ili život moju promjenu u budućnosti. Versanora - Moderna konturirana stolica - siva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.