• Novo
Modway Pace Fotelja sa uklonjivim jastucima, više boja

Modway Pace Fotelja sa uklonjivim jastucima, više boja

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Veslajte svoj put uzvodno s organskim dizajniranim sporednim stolicom u sredini stoljeća. Dok je dizajniran za prikaz sportašalan osjećaj izdržljivosti, PACE također daje nježniju i prirodnu poruku. Temeljito moderan komad postavljen u stare vremenu, kada je namještaj bio sastavljen iz nalaza u vlastitom dvorištu, pace-ov ekspanzivan, ali podružnice nalik na drvene ruke nalik pepelu. Velikovoljno podstavljeni i prostrani jastuci za krpe pružaju savršenu iskopavanje ambiciozne dulje koji voli ploviti valovima. Modway Fothair : Okvir čvrstog pepela. Jastučići od velikodušno veličine tkanina. Fino tapacirani poliester. Jastuci u potpunosti uklonjivi. Spot čiste tkanine, obrišite čisto drvo. Potrebna je neka skupština. Dimenzije : 27.5 "L x 32" Š x 30.5 "H. Sastavljena težina : 28 lbs. Model # 1447 Walwhi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.