• Novo
Homepop Moderna sklizačka fotelja akcenta

Homepop Moderna sklizačka fotelja akcenta

Stupnjevi:
KM 42.99

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj homepop swoop akcenta je klasičan i elegantan u dizajnu. Sadrži bočne svlake za dodatnu udobnost i stil, swoop stolica savršena je kao dodatna sjedala u vašem dnevnom boravku ili kućnom uredu, ili kao akcentna stolica u vašoj spavaćoj sobi. Par dvoje zajedno za dodatni uticaj. Ova mekana akcentna stolica dolazi u rasponu boja tkanine i drveta završava se, zajedno s asortimanom podudaranja početnih pop artikala za poboljšanje vašeg dekora. Jednostavan za sastavljanje i održavanje. Početna stranica Modern Switch Accent Fotelja : Dimenzije : 35,25 inča High x 24,75 inča širine x 27,5 inča duboko. 19.5 inčna visina sjedišta akcentne stolice. Materijal : drvo i 100% pamuk. Kapacitet : podržava do 250 kilograma. Njega i čišćenje : samo za čišćenje. Težina : 30,4 kilograma. Srednji čvrsti jastuk za udobnost i izdržljivost. 1 komad. Noge od drva. Potrebna je jednostavna sklopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.