• Novo
Bolje domovi i vrtovi bačva za akcent, stolica Vanilla Dream Beige, Velvet Tapacing

Bolje domovi i vrtovi bačva za akcent, stolica Vanilla Dream Beige, Velvet Tapacing

Stupnjevi:
KM 130.00

Iznos
Tova je dostupna

Bolji domovi i vrtovi stolica za barel odlična je stolica koja je dostupna za vašu dnevnu sobu, ured ili bilo gdje drugo što vam treba dodatno sjedenje. Napravljen od čvrstog, izdržljivog drveta, ova podstavljena akcentna stolica ima bačvu silueta sa zakrivljenim leđima naglašenim dijamantskim gumbom za uzorak, a to je graciozno na četiri okrugle konusne noge. Tkanina je baršunasta materijal koji se osjeća meka, ugodno izdržljivo. Stolica je prognozna, sjedište je proljetno, a tkanina je udobna. Visina strana je savršena za odmor na njima. Ova bačva stolica dizajnirana je tako da vas obuhvati u ugodnom blaženstvu. Dijamant-uzorak gumb-tufasta stolica nazad. Izdržljiv, vanilin iz snova baršuna. Čvrsta gumene drvene noge sa prirodnim finišom. Džepni zavojnica zamotana pjenom za sjedalo stolice. Jednostavna montaža. Dimenzije : 26.57 "Š x 28.15" D x 32.85 "h. Dubina sjedala : 21.25". Visina sjedala (sprat do sjedala) : 18.5 "(47.0 cm). Dimenzije ambalaže : 28.95" L x 27,75 "w x22.05" h. Težina ambalaže : 40,79 lb (18,50 kg).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.