• Novo
Bejzbol igrač Vintage platnena ruksaka ruksak sa kožnim trakama, maslinama & wh

Bejzbol igrač Vintage platnena ruksaka ruksak sa kožnim trakama, maslinama & wh

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Novi dodatak našem kolekciji ruksaka, vintage ekspedicija Vojna ranac, drži sve vaše osnove na jednom mjestu dok ste avanturu kroz život bez obzira koliko ste aktivni. Ovaj rugani ruksak u stilu sadrži veliki glavni odjeljak, idealan za planinarsku opremu, knjige, i Pad, tablete, prijenosna računala i toliko više zajedno s 3 vanjske džepove koji odgovaraju bocama za vodu, kameru, pa čak i novčanik. Mjerenje na 16,25 "x 13,50 " X 5,25 "Budi da se brine o prostoru. Ova torba ima izvlačenje izvlačenja i ekstra širokog preklopa kako bi vaše dragocjenosti zaštitile čak i na vašim najluđim vanjskim avanturama. Dizajniran sa vama na umu , ovaj ruksak vas drži i brinete se besplatno kao vi trekle kroz život. Voljet ćete čvrst dizajn na ovoj torbi opremljenoj ekološkom kamenskom platnu i antikni mesingani hardver ugrađen za posljednje. Kvalitetna originalna kožna obloga i akcenti daju ovu torbu Jedinstveni izgled i osjećaj. Inovativne dvostruke podstavljene naramenice su podesive i dizajnirane za udobnost tokom duge habanja držeći laganu raniji bez vaganja. Neka vas ova torba dođe kroz sve svoje životne avanture. Koristite kao ruksak za školu, planinarenje daypack , Putna torba i mnogo više. Savršen za sve uzgose. Razmišljajte za ekspedicije i planinarenje da li putujete preko zadmaljavanja ili samo preko kampusa. Ova torba ima nekoliko džepova za skladištenje, uključujući : prostrani glavni odjeljak; Savršeno za vaš laptop (do 15,6 inča), odjeću, planinarski zupčanik, pa čak i knjige; 2 bočni džepovi za skladištenje boca za vodu; i 1 prednji pretinac sa zatvaranjem petlje za dodatni sigurnosnik Prect multifunkcionalni dizajn čini ovu ruccsack sjajnu školu, planinarenje, kampiranje, putovanja, rad, kupovinu, slobodno vrijeme; Savršeno za studente svih starijih muškaraca, žena, tinejdžera, djevojčica i dječaka. Može se koristiti kao ruksak, pješački dnevni paket, putnička torba i mnogo vivintage ekološki stil s trajnim ručnim izrađenim antičkim mesingom hardverskim akcenti za poboljšani vintage izgled i osjećaj. Napravljen sa izdržljivim platnama od 100% vrhunskog dizajna sa originalnom kožnom oblogom i akcentinnovativnim dizajnerskim karakteristikama sa udobnim, širokim, podesivim podstavljenim naramenicama dizajniranim za udobnost tokom dugog habanja, a ne vaganje. Nacrtavanje i gornji poklopac čuvajte svoje dragocjenosti sigurnim i sigurnima dok ste u pokretu. Torba mjeri 16-1 / 4 inčni x 13-1 / 2 inčni x 5-1 / 4 inčni glavni pretinac, 2 bočne džepove, 1 prednji pretinac sa zatvaračem petlje. Direktor i gornji poklopac . Veličina : 16-1 / 4 x 13-1 / 2 x 5-1 / 4 in. Odgovara laptopu do 15.6 ". Kvalitetna platna tkanina, mesinga hardver i kožna obloga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni paket za crtanje

KM 26.00

Pakov za crtanje izrađen je od 210 D najlona Ova elegantna i elegantna torba odlikuje se cinch zatvaračem naglašenom oblogom boja, a dizajniran je za nošenje preko jednog ramena ili kao

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.