• Novo
Crno-bijelo provjereno Gingham na crnom platnu pregaču unazad

Crno-bijelo provjereno Gingham na crnom platnu pregaču unazad

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Napomena : Zbog postavki boje / svjetline vašeg uređaja može se razlikovati nijansa boje boje. Potrebne stvari za penny za rukovanje svakom stavkom. Smješten u Minnesoti, SAD. Postavljamo predmete pomoću USPS (Sjedinjene Države poštanske usluge). Kako koristimo USPS, paketi se mogu dostaviti u poštanske sandučiće. Brodovi nakon radnog dana. Svaka pitanja će se odgovoriti brzo. Naše platnene pregače natrag su dugi i pružaju čvrst i izdržljiv zaštitni sloj dok kuhanje, čišćenje, vrtlarstvo itd . pregače natrag dizajnirane su da kliznu preko glave i ruke i eliminira potrebu za vašim vratom ili vezama Oko leđa . uključuje 2 džepa. Jedna veličina se uklapa na većinu odraslih pregača. Mašina koja se može prati i sesti. 100% pamučna patka platna tkanina . Pretražite "Pennyjeve potrebe" za koordinaciju kućnog i kuhinjskog pribora.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Chino Chef pregača

KM 2.33

Stvarite stvari jednostavnim u ohtako udobnosti, pamuk dii chino kuhar pregača Kaiš u stilu Halter lako se podešava za savršeno uklapanje, a veliki središnji džep drži sigurno sigurno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.