• Novo
Carolines Treasures SS8324APron Shar Pei pregača, velika, višebojna

Carolines Treasures SS8324APron Shar Pei pregača, velika, višebojna

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Carolines Treasures SS8324 APron Shar Pei pregača, velika, višebojna pregača sa postenom specifičnom Share PEI umjetničkom djelu od jednog od naših umjetnika ili grafičkih dizajnera. Kuhinja pregača ili bbq pregača. Ova pregača je pregača stila bib-a čini sjajnu pregaču za pečenje, apoteku, pregače servera, serveru, vrtlarnu pregaču ili pregaču za dogaranje. Obojen u punim umjetničkom djela od jednog od naših umjetnika i mjeri otprilike 27 "w x 31 " h. Napravljeno od 100% ultra iskrivljenog poliestera sa bijelim trakama za kravate. Za sve vaše kuhinje pregača žene i kuhinja pregače muškarci Ovo je proizvod za vas. Lagana i pranje u redovnom perilici rublja. Poliesterski materijal se brzo i smanjuje bojenje i umjetničko djelo čini simpatičnu kuharu Arpon. Ova pregača je iz karolinesa Blaga psa Kategorija proizvoda. Pregača. Stil bib-a. 27 "H x 31" w.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mnogo Sheltie kecelju

KM 7.50

Pregača sa Sheltie umjetničkim djelima specifičnim za pasminu Ova pregača je iz Carolineine kolekcije blaga puno pasa Kuhinjska pregača ili pregača za roštilj Ova pregača je pregača

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.