• Novo
Novobey pregača vode i ulje, podesiva gumb BIB pregača sa džepom Kuhanje kuhinjskim pregačama za Chef BBQ mašinu za crtanje

Novobey pregača vode i ulje, podesiva gumb BIB pregača sa džepom Kuhanje kuhinjskim pregačama za Chef

Stupnjevi:
KM 5.70

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . Materijal : PVC. Boja : bijela / crvena / smeđa / crna. Veličina : 72 * 68cm / 28,35 * 26,77 IN. Težina : 0,145gg. Stil : moderan. Količina : 1 kom. Upotreba : čišćenje. Značajke : . 1. Standardna veličina - najviše odgovara. Podesiva, izdržljiva i udobna za žene, vrlo jedinstvene i svestrane . 2. Karakteristike - podesivi vrat s crnim vezama, profesionalno hemmed ivice, odvažne boje imaju 2 prednje džepove; Dovoljno prostran da stave staklenke začina, jaja, vezicu, spatule, loke i još mnogo toga. Pogodno za većinu ljudi : najbolja pregača za sve one koji vole kuhati; Savršeno za kuhanje, roštilj, izletike, zabave, roštilj, kampiranje i još mnogo toga. Jedinstveni dizajn TEFLON presvučeni poliesterskim kućnim poklonima koji su otporni na vodu, otporan na vodu i prljav dokaz, pruža superiornu. Univerzalni dizajn - jedna veličina odgovara svima : imamo vas prekrivene od plitki i mrlja pri kuvanju. Držite svoju odjeću bez nereda sa kuhinjom pregača!. Napravljen od vrhunske udobne tkanine koja je izdržljiva i dugotrajna. Dizajniran sa kaiševima koji su dovoljno dugi da bi se zadovoljile veličine od dodatne male do ekstra velike. Opća dimenzija pregače je 28,3 x 27 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.