• Novo
Bcloud višestruko koristiti pregače otporan na suzu

Bcloud višestruko koristiti pregače otporan na suzu

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Sa dizajnom materijala zadebljanja i otporan na ulje, ne može učinkovito zadržati vašu odjeću iz mrlja od vrućeg ulja tijekom kuhanja ili prašine u kuhinji. Što vam pregača može ponuditi je da je to s anti-kliznim, produženim remenom za rad Spremanje vezano i neće lako odvršiti dok se kuhate pamučni laneni materijal, to je dugotrajno. Postoje dvije veličine za odabir. Pogodno je za dom, kantinu i pekaru. Apronmaterial : pamuk lana , ANTI-haw, ulje-proofsize detalji : S : 47cm x 38cm / 18.5 "x 14.96 " (približno). L : 68cm x 55cm / 26.77 "21.65 " (približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo da se u različite ručno mjeri. Paket uključuje : 1 x pregača sa dizajnom zadebljanja i otporan na ulje, pregača može učinkovito zadržati vašu odjeću iz vrućih uljanih mrlja dok se kuhate ili pecioni u kuhinji. Prošireni remen za uštedu radne snage vezan i neće lako odvršiti dok se kuhate . Napravljen od pamučnog lanenog materijala, dugotrajno je . Postoje dvije veličine za odabir.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mnogo Sheltie kecelju

KM 7.50

Pregača sa Sheltie umjetničkim djelima specifičnim za pasminu Ova pregača je iz Carolineine kolekcije blaga puno pasa Kuhinjska pregača ili pregača za roštilj Ova pregača je pregača

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.