• Novo
Chambray plava francuska pruga bistro pregača, 30x28

Chambray plava francuska pruga bistro pregača, 30x28

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Razlikovati svoj kafić / restoran s dii francuskim prugama Bistro pregačom Dii stvorio sofisticiranu francusku pregaču pruge s urbanom moderom natkrivenošću da stvorite izvanredne posade koje servisiraju iz drugih poslovanja hrane. Jednostavni i šik dizajni čine da serveri izgledaju profesionalno, bez napora i elegantnog što daje dodatnu vrijednost usluzi hrane. Ove francuske pregače pruge također su savršeni za kućnu kuhanje, pečenje, čišćenje, vrtlarstvo, posluživanje ili večeru koji čine sjajne poklone za ljetni roštilj, domaćinstvo, majčin dan, rođendane ili praznike. Dii francuske pruge bistro preparone dobro koordiniraju s našim poklonima bib, ručnicima za suđe, pećnicom i ručnicima, jednostavno pretražite dii francusku pregaču. Podesiva pregača BIB sa džepom DII 100% pamučne francuske trake za bistro dolaze s dodatnim pojavima struka koje se mogu omotati i vezati na prednjuprijed, dii podesiva pregača, a dii chambray plava francuska pruga, 30x28 ", 100% pamuk .

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Chino Chef pregača

KM 2.33

Stvarite stvari jednostavnim u ohtako udobnosti, pamuk dii chino kuhar pregača Kaiš u stilu Halter lako se podešava za savršeno uklapanje, a veliki središnji džep drži sigurno sigurno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.