• Novo
Oslonci kecelja, 2 džep, podesive trake, pamuk poliester, 34 dužina, siva i bijela pruga

Oslonci kecelja, 2 džep, podesive trake, pamuk poliester, 34 dužina, siva i bijela pruga

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Čuvajte svoju odjeću zaštićenu u kuhinji s ovom Pregačom za oslonce, dostupnom u jednobojnoj bijeloj, jednobojnoj crnoj i sivo-bijelim prugama. Ova pregača će pomoći kuharu da ostane čist dok peče ukusne domaće kolačiće, peče sočno meso na roštilju ili izrađuje zabavne projekte. Pruža barijeru od tkanine između odjeće i kože za nasumično prskanje ili izlijevanje. Kuhinjska pregača ima dva džepa kako biste bili sigurni da ćete sve male potrepštine za kuvanje imati pri ruci. Takođe ima podesivu traku koja pruža udobno prianjanje. Pregača s džepovima izrađena je od pamučnih i poliesterskih materijala za Meki dodir dok ostaje izdržljiva. Ova glavna pregača se može prati u mašini za lako čišćenje i jednostavno održavanje. Dostupan je u jednoj veličini koja odgovara onima mnogih visina, težina ili spolova za svestrani proizvod koji može biti osnovna namirnica u bilo čijoj kuhinji. Jednostavni dizajn je neutralan i izgledaće lepo sa različitim odjećama. Izbjegavajte dodatni nered dok naporno radite na stvaranju idealnog recepta sa Pregačom za oslonce. Oslonci pregača : jedna veličina odgovara većini. Pomaže vam da ostanete čisti i zaštitite odjeću tokom kuvanja, pečenja, roštilja i izrade. Dva prednja džepa kako biste bili sigurni da ćete imati sav svoj alat pri ruci. Kuhinjska pregača ima podesivu traku za udobno prianjanje. Podesiva traka za vrat i otpad za kravate. Materijal : 60% pamuk, 40% poliester. Veličina : 30" širok x 34 " dugačak. Može se prati u mašini. Pregača od mješavine pamuka/poliestera dostupna je u bijelim, crnim i sivim/bijelim prugama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Chino Chef pregača

KM 2.33

Stvarite stvari jednostavnim u ohtako udobnosti, pamuk dii chino kuhar pregača Kaiš u stilu Halter lako se podešava za savršeno uklapanje, a veliki središnji džep drži sigurno sigurno

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.