• Novo
Mnjin boja lak za nokte, 3D, cvijet, olovka, tačka, cvijet, olovka, voda, bezukusni lak za nokte, lak za nokte, manikir za nokte.4ml M

Mnjin boja lak za nokte, 3D, cvijet, olovka, tačka, cvijet, olovka, voda, bezukusni lak za nokte, lak

Stupnjevi:
KM 12.60

Iznos
Tova je dostupna

24 lak za nokte u boji, 3 D, cvijet, olovka, tačka, cvijet, olovka, voda, neukusni lak za nokte, lak za nokte, manikir za nokte.4ml Type : DIY, olovka za farbanje noktiju najnovija olovka za bojenje laka za nokte u 24 boje, 3 D olovka za crtanje za farbanje olovke za cvijeće u obliku vodene boje za lakove za nokte. Ovo je veoma jednostavna olovka, koja spašava dosadan proces i modifikuje vaše nokte. Veoma je pogodan za kreiranje sopstvenog prelepog dizajna noktiju na noktima prstiju ili prstiju.Primjenjivo na druge proizvode za nokte. Ovi pigmenti se mogu koristiti na različitim površinama, kao što su ekseri, papir i drugi radovi art.It može se koristiti za umjetne nokte i prirodne nokte. Pogodno za profesionalnu ili porodičnu upotrebu.Karakteristike : sastojci za zaštitu zdravlja i životne sredine.Visokokvalitetni lak za nokte, ali cijena je lowest.It može se izliječiti LED i UV lampom najmanje 2 sedmice, poboljšanje noktiju i super svijetli nokti su pogodni za vas.Jednostavno rastavljanje, samo nekoliko minuta.Specifikacije : vrsta artikla : penet za lakove za nokte težina : 4ml najnovija četka za lakove u 24 boje 1. Ako želite više boja, povećajte broj.2. Razlika u boji može biti uzrokovana osvjetljenjem ekrana, pozadinom itd.Paket uključuje : 1 olovku za nokte Mnjin 24 lak za nokte, 3 D, cvijet, olovka, tačka, cvijet, olovka, voda, neukusni lak za nokte, lak za nokte, manikir za nokte.4ml M.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.