• Novo
Opći set ukras za nokte Nepravilni oblik DIY zanata ravna leđa više veličina nokti za nokte 3D AB Clear Noktike za manikuru

Opći set ukras za nokte Nepravilni oblik DIY zanata ravna leđa više veličina nokti za nokte 3D AB Clear

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Sadrži ravni zadnja dizajna, što može učiniti čvršće pričvrstiti na listu na površini na površini bez otpuštanja, njegovi razni oblici mogu učiniti i vaši nokti biti sjajniji i modni za 3 D efekt izgled. , što je prenosivo da ga odnese bilo gde za upotrebu i diy za ukrašavanje smola proizvoda, kutija za telefon, sunčane naočale, kartice i drugih umetničkih dela. Mode od rešila je čvrst i delikatna za upotrebu. Dužina kutije je 11cm, širina je 7cm. Pogodna je za profesionalne pripravnike manikura i za nokte, pogodne za salone i porodičnu upotrebu, to je prekrasan poklon za žene, djevojke, majke ili sestre, savršene za zabave, datume i posebne prilike. Ime : Nail Rhinestone Material : ravnalo : ravna leđa, živopisno, slatina : kutija : 11cm x 7cm / 4,33 "x 2,76 " (približno) Napomene : Količina je oko 100kom, zbog ručnog proračuna, duž se može 1-5pcs Više ili manje, nadam se da možete razumjeti, hvala. Ljepilo : Oblik nokta je nasumičan.packing uključuje : 1 kutiju noktiju (100kom) sa ravnim dizajnom zadnjeg dijela, koji mogu učiniti da vaši nokti čvršće pričvršćuju na površinu na površini bez odlaganja, bez odlaganja, njegovih različitih oblika Također mogu učiniti da vaši nokti budu sjajniji i modni za 3 D efektni izgled . Prema njenoj mini veličini, što je prenosivo da ga odnese na bilo gdje za upotrebu i diy za ukrašavanje smola, karata i drugih umjetničkih djela . Napravljen od smola, ovaj rhinestone za nokte je solidno i nježno za upotrebu . Dužina kutije je 11cm, širina je 7cm. Divan je poklon za žene, djevojke, majke ili sestre, savršene za zabave, datume i posebne prilike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.