• Novo
Prekrasna naljepnica za nokte kreativni oblik vodootporni papir sjajni delikatni manikura naljepnica za žene umjetnički dekor za žene

Prekrasna naljepnica za nokte kreativni oblik vodootporni papir sjajni delikatni manikura naljepnica za

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Možete odgovarati ovim naljepnicama za nokte koje su sadržane sa živim oblikom i nepravilnim oblikom, noktiju ili drugim ukrasima za nokte za stvaranje različitih vrsta lijepih i zasljepljujućih umjetničkih dizajna. Potrebno je za ljepilo ili bilo koji složeni alati potrebni, ovi ja -Adlijepne naljepnice za nokte mogu se zaglaviti na površini noktiju koji su prilagođeni početnicima. Izrađen je od visokokvalitetnog papirnog materijala. Dužina ovog proizvoda je 13cm, a širina je 8cm.od je savršeno pogodan za žene , djevojka, ženska, it.t.item Naziv : papirfeatures : ulov na očima : prekrasan, konvencijevni detalji : Veličina : 13cm x 8cm / 5,12 "x 3,15 " (približno) Napomene : Zbog postavke svjetla i ekrana Razlika, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Dozvolite da se lagana dimenzija razlika zbog različitog ručnog mjerenja. Spakol uključuje : 1 x naljepnica za nokte Možete odgovarati ovim naljepnicama noktiju i nepravilnim oblikom sa šljokicama, noktiju ili drugih ukrasa za nokte za stvaranje različitih vrsta lijepih i zasljepljujućih umjetničkih dizajna za nokte . nema potrebe za ljepilom ili bilo kojim složenim alatima, ove samoljepljive naljepnice za nokte lako se mogu zaglaviti na površini noktiju lako, što je za početnike zaglavljene na površini noktiju . Izrađen je od visokokvalitetnog papirnog materijala . Dužina ovog proizvoda je 13cm, a širina je 8cm . Ovaj je proizvod savršeno pogodan za žene, djevojku, ženu itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.