• Novo
Yolai zanimljeni lak za nokte bez pekara Dugotrajan jezivši brzi sušenje boja prozirni miris lak lak za nokte serija za nokte lak sjajni moda Pogodno za domaću solu 8ml

Yolai zanimljeni lak za nokte bez pekara Dugotrajan jezivši brzi sušenje boja prozirni miris lak lak za

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Na noktom na bazi vode bez peka Dugotrajni sušili su serijski broj za nokte za nokte na noktiju laka za nokte za nokte laka za nokte : ?? lakovi za nokte : sa ukupno 31 lakice za nokte za brzo sušenje, naši pigmenti pružaju visoke Pokrivenost i popravite boju super svijetlim finišom. Poljski za nokte odlično funkcionira sa ostalim dodacima za nokte. Brzo sušenje lakovi za nokte u najnovijim trendovskim nijansama savršeni su za bilo koju sezonu i daju vašim noktima elegantan izgled.?sey za upotrebu mini laka za nokte : Brzi sušenje za nokte Poljski set, 3-5 minuta brzo sušenje, sušenje zraka, Nije potrebna lampica za nokte. Prilikom nanošenja navlake za nokte, lakat za nokte smanjuje potrebu i čeka vrijeme za alate koji zabrljaju vaš posljednji poljski.??mirror završnu obradu - : brzo suhi lak za nokte, nema iritacije. Takođe vas u toku sa najnovijim bojama i efektima za blistave, dugotrajne rezultate. Lak za nokte traje oko 7 dana s pravilnom pripremom i njegom. To vam omogućuje da doživite rafinirani i savršeni ?? Brzo suhi lak za nokte : Idealan poklon za nju, 31 boje ovog laka za nokte može se podudarati s raznim odjećima i pogodne su za sve prilike. Pogodno za odmor ili poseban odmor, veliki je poklon za Božić, Novu godinu, rođendan, godišnjicu, Valentinovo. Ako za nju niste razmišljali o obljetnici, ne ustručavajte se odabrati ovaj set za brzo sušenje noktiju.??best Servis za poljske za nokte : Obećavamo da ćemo pružiti odlične proizvode i usluge svim našim kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s tim setom brzog sušenja, osjećajte se da nas kontaktirate i potrudit ćemo se da vam pomognemo. Hvala vam i uživajte u prekrasnom putovanju. Kamion za nokte ne pečenje ne trajno jezi brzog sušenja nude prozir za nokte poljski lak za nokte za nokte sjajni moda Pogodno za dom salo 8mlmaterijal : dok se slika prikazuje, (zbog Razlika između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo vas da ne smetate prije narudžbe, hvala!) Veličina paketa : 7x3x3cm, (molimo vas da se popisuju 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo provjerite Ne smetaš prije naručivanja.) 100% potpuno novi i visok kvalitet, svi napravljeni od premium materijala pružaju nevjerojatan osjećaj. Nemojte proliti kosu ili povrijediti vašu kožu . okrutnost slobodna i veganska - Naši proizvodi se nikada ne testiraju na životinjama. Spol : Žensko. Starost : odrasla osoba. Idealno za profesionalnu salonsku ljepotu ili kod kuće Lična upotreba . Proizvodi prilagođeni okolišu sa zdravim sastojkom, niskim mirisom, netoksičnim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.