• Novo
Bolji kućni ljubimci 1493. Obloženi čelik Veliki organizator

Bolji kućni ljubimci 1493. Obloženi čelik Veliki organizator

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj čelik sa 4 presjeka čelik Veliki organizator iz boljeg kućnog posuđa dizajniran je za vašu kuhinju ili ured. Idealan je za pohranu i organiziranje velikih ploča, posluživanja ladica i listova kolačića, ili časopise, mape i veziva, pa čak i LPS. Držite svoje predmete lako organizirano. Idealno za kuhinju ili uredsku pohranu. Držač za obloženi čelični žica radi za spremanje velikih stavki. 4 proreza razdjelnika pomažu u trgovini artiklima koje se čuvaju nespretno veličine, poput velikih ploča, posluživanja ladica, listova kolačića i još mnogo toga. Svaki utor je otprilike 2,5 inča. Široko. Trajni organizator. Stalak će se suprotstaviti teškim predmetima. Dimenzije : 10-3 / 4 in. X 10-1 / 4 in. X 7-1 / 2 in. H.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Daye Kit Foware Port

KM 13.99

Dnevni dijelovi kvalitete proizvode Daye Sjeverna Amerika, vodeći proizvođač inovativnih vanjskih električnih proizvoda Posvećenost kvaliteti i izdržljivosti premašena je samo straš�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.