• Novo
Kolekcija zaklade uma čitatelja, dozator posuđa, 24pc. Kapacitet, skladištenje pribora za jelo, osobinski organizator, kuhinja i izlijevanje, set od 2, 5,5 l 2,75 W 6 H, crna

Kolekcija zaklade uma čitatelja, dozator posuđa, 24pc. Kapacitet, skladištenje pribora za jelo, osobinski

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Organizujte svoj priborselgant i elegantni, neutralni crni dizajn i kompaktni izgled ova dva držača za jelo znače da se držač za pribor za pribor može bez napora miješati u bilo koji dekor kada se koristi u restoranu, kafić ili trpezaricu. Uštedite prostor u vašoj izletu, ostavu ili kafiću sa ovim elegantnim, kompaktnim dizajnom dispenzatora za jelo. Ovaj je postavljen svestran. Ne samo da držač za pribor za pribor za pribor za stolok ne pomaže u vašoj kuhinji, ali savršen je i za restorane i trpezare, buffete, pakete, stanice za kafu, i više. ? Možete organizirati i sortirati svoj plastični softver vertikalno umjesto vodoravno za uredan način za pohranu pribora. Sorter plastičnog softvera dovoljno je široko za smještaj zamotanih ili neotpakovanih pribora, čineći ga još svestranim. Ovi pribor za pribor su dovoljno lagani da se drže u vašem automobilu za privremeno doziranje pribora za jelo, čineći ih odličnim za kampove, obvezivanje, sportske događaje i izletišta. Jednostavna brisanje lagane, čvrste plastike je sve što je potrebno za čišćenje! Dvo pakovanje : Dva stalka za pribor znači udvostručiti upotrebu; Svaki stalak drži 24 pribora, pa držite na poslu i jedan kod kuće ili udvostručite svoj prostor za pohranu za velike grupe. Grabiti i idite : Jedinstveni dizajn ovog raspršivača za jelo omogućava vam da lako uhvatite posuđe koje su vam potrebne, štedeći vrijeme i frustraciju. Ostaje na mjestu : Ovaj inteligentno dizajniran držač za 24-pribor hvata se brojač, stol ili bilo koju površinu čvrsto stojite tako da ne morate brinuti o prevrtanju. Čuvajte čistom : Ako se vaš sorter za pribor zapljuje dok kuhate ili pripremite hranu, obrišite blagim sapunom i vodom. Samo pravu veličinu : Ovaj lagani sorter za plaćanje stoji na samo desno 5,5 dugim x 2,75 širine x 6 inča visok (15,3 x 14 x 7 centimetara), tako da se uklapa u prostore bilo koje veličine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.