• Novo
Kuhinja samoljepljiva pribor pod ormarom za papir za ručni nosač nosača ručnika za pohranu tkiva za pohranu tkiva za kupaonicu WC

Kuhinja samoljepljiva pribor pod ormarom za papir za ručni nosač nosača ručnika za pohranu tkiva za pohranu

Stupnjevi:
KM 4.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Držač papiramaterijal : plastika : 11.6x7cmcolor : White Fetures : 1.Proizvodni za vertikalni dizajn papira za višestruke veličine papira na traku.2. Zid je instaliran bez traga, nema potrebe za udarcem.3.3.3.3 Isporuka i jednostavan pristup.4. Moguće za zidno staklo, keramičke pločice, obojene ploče od drveta, metalne ploče, PVC ploče, mermerne, polirane pločice, reljefne zidne površine, zid u prahu, kulturni kamen, Etcpacking je uključen : 1pcs papirnati ručnik Holdernote : Snimanje svjetla i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. Stalak za rolni papir. Samoljepljiva, dodatna oprema, ispod ormara, držač ručnika, vješalica za tkivo, stalak za skladištenje. Kuhinja. 1.Prodajte za vertikalni dizajn papira za višestruke veličine papira za roll . 1kom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.