• Novo
Crna Četiri vrste kuhinje začinjavanje stalak za skladištenje CONTRAER Organizator začina stalak za začinjene staklenke za začine jarse, umake za zalijevanje umake kjzwj018-4b

Crna Četiri vrste kuhinje začinjavanje stalak za skladištenje CONTRAER Organizator začina stalak za začinjene

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

UVOD : . . Ovo je višenamjenski nosač za skladištenje kuhinje za kolekcionarske noževe, daska za sjeckanje, pan poklopac, čine brojač čistim i urednim . Značajka : . . 【3 u 1 multifunkcijsku kuhinjsku nož držač】 za organiziranje noževa, reznih ploča i poklopca lonca, napravite kontra uredno i uredno . 【Stabilan i racionalni dizajn】 Matte Black stalak, širi okvir odgovara svim vrstama kuhinjskih pločica i ormarića stilova. . 【Materijali】 Metalni nosač sa glatkim prirodnim bambusovim noževima. Gumene noge otporne na klizanje pokriva držeći regal dalje od vode, masne tečnosti, a ne ogrebajte brojače. Povećavanje vijek trajanja proizvoda . 【Brzo sušenje】 Drveni komad izračunava za jelo od ventilirana i suha, držite ruke da se ogrebaju kada izvadite noževe. Oprezljiva ladica za odvod vode čineći pult čistim i suhom . 【Univerzalni noževi Skladištenje】 za sve vrste kuharskih noževa, noževi odresci, komunalnih noževa i još mnogo toga! . . Specifikacije : . . 【Veličina proizvoda i težina】 28.5x16x25.5cm, 1,2kg. . Paket uključuje : . . 1 * Držač noža sa kapljivim ladicom (bez noževa, daska za rezanje). . . 1. Čvrsta čelična žičana struktura, lagana i izdržljiva. 2. Vodootporan i nepropusan od rust . 3. Dizajn uštede prostora. 4. Jednostavno sastavljanje. 5. Višenamjenska.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.