• Novo
Michael Groves Dizajn zlatne završne obrade čelične žice Kompaktne stalak za suđe sa prevelikim držačem za pribor, bijeli

Michael Groves Dizajn zlatne završne obrade čelične žice Kompaktne stalak za suđe sa prevelikim držačem

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Nikad nećete morati brinuti o tome da imate spot za sva vaša svježe isprano posuđe za skladištenje i sušenje, kompaktno stalak za suđe pruža puno prostora za sve to ne zahtijevamo dragocjeni protupožarni prostor. Stalak za sušenje jela sadrži debele i čvrste čelične cijevi za držanje teških ploča za večeru. Dodatni nosač pribora za pribor za odvod sadrži rupe za odvod duž dna stalak za suđe koje omogućavaju vodom da slobodno prođe kroz sve vaše srebrne posude, kuhinjski uređaji i alati koji se brzo suvi između pranja. Držač za pribor je također odvojiv olakšava čišćenje po potrebi. Dolazi u kompletu s odvodnim ladicom koja ima podignutu isprekidanu površinu koja drži predmete kao što su naočale i male krigle iz mjesta. Ili ga premjestite iz načina da pronađete metalne šipke za isušivanje. Da biste očistili jedinicu, jednostavno ruku operite toplom vodom i koristite blagi sapun. Temeljito se osušite nakon upotrebe. Dimenzije predmeta mogu se malo razlikovati od stvarnog proizvoda zbog jedinstvene prirode proizvoda i ručno mjerenja. Boja i obrada mogu se malo razlikovati od slike prikazanog zbog razlika u ekranima monitora. Rekvizite i dodaci nisu uključeni.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.