• Novo
Gadjits banana kuka - sazrijeva banane prirodno s under u ormaru banana

Gadjits banana kuka - sazrijeva banane prirodno s under u ormaru banana

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Sazrijeva banane Način na koji način prirode i krajnji counter top nereda! GADJIT banana kuka pod kuhinjskim ormarom i omogućava vam da visete i sazrene banane onako kako su u prirodi! Nema više napadanih dna, nema više nereda na vašem kompletu. A kad ste izvan banana, vješalica Gadjit banane preklopi se ispod vašeg ormara iz vida. Uključeno je jak ljepilo, vijčane rupe za dodatnu snagu. Osigurajte banane, grožđe, dodatni ručnik ili vaše ključeve Gadjit banana kuka je jaka, plastična kuka koja se pridržava ispod kuhinjskog ormara i drži gomilu banana dok sazrijevaju. Kad se ne koristi, preklopi se iz vida. Takođe dobro funkcionira za viseći suhi biljke, paprike, grožđe i torbe belog luka. Viseće banane štedi prostor, omogućava da banane prirodno sazrijevaju i sprečava modricu. Vaše banane ostat će svježe, duže. Iući i otpad. Jednostavan za instalaciju. Nosači sa ljepilom ili vijcima visi banane pod ormarom kako bi se spriječilo da se modrice, sazrevaju ravnomjerno i krajnji countertop nereda!. Preklopi se iz vida kada se ne koristi. Čvrsta konstrukcija izrađena u Theusa jakih ABS plastike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Daye Kit Foware Port

KM 13.99

Dnevni dijelovi kvalitete proizvode Daye Sjeverna Amerika, vodeći proizvođač inovativnih vanjskih električnih proizvoda Posvećenost kvaliteti i izdržljivosti premašena je samo straš�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.