• Novo
Zidni nosač na zid za oblikovanje na zid u antički bakar

Zidni nosač na zid za oblikovanje na zid u antički bakar

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Atraktivan dizajn okuplja dodir stila i efikasnosti u vašu kuhinju. Ovaj držač ručnika od mesinganog papira može biti zid montiran vodoravno ili vertikalno i udovoljit će dodatnoj dubini današnjih peškira za papir za super veličine. Ovaj jednostavan dizajn za uštedu uklapa u bilo koji dekor, jednostavan je za učitavanje, drži šaltera bez nereda, a dostupna je u 14 savremenih i tradicionalnih završnih obrada. Napravljen od najboljih čvrstih mesinganih materijala. Prikriveni montiranje vijaka se lako instalira. Ušteda prostora i svestrani dizajn. Jednostavna instalacija sa uključenim montažnim hardverom. Dostupno u raznim dizajnerskim završetkom. Obezbeđen ograničenim doživotnom garancijom za zadovoljstvo kupaca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Daye Kit Foware Port

KM 13.99

Dnevni dijelovi kvalitete proizvode Daye Sjeverna Amerika, vodeći proizvođač inovativnih vanjskih električnih proizvoda Posvećenost kvaliteti i izdržljivosti premašena je samo straš�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.