• Novo
Držač salveta, Crtanje žica za crtanje žica od nehrđajućeg čelika Držač tablice Matte poliranje za ured za dom srebro

Držač salveta, Crtanje žica za crtanje žica od nehrđajućeg čelika Držač tablice Matte poliranje za ured

Stupnjevi:
KM 8.72

Iznos
Tova je dostupna

Držač salveta, žica za crtanje žica od nehrđajućeg čelika Tkivo ukrašavanje mat poliranja za ured za kućnu silverspecifikaciju : artikla : nehrđajući čelik Produkt : cca.12.1 x 3,5 x 8,7cm / 4,8 x 1,4 x 3,4 liste paketa : 1 x Držač salveta : Odabrani materijal od nehrđajućeg čelika, debela tekstura, nije lako deformirati. Dizajn je prekrasan i praktičan, sa visokim izgledom i praktičnošću . Dekoracija : kuhinjski pribor koji se može koristiti kao ukras tablice, uredni držač salveta održava salvete u uređenom i urednom, stavljaju ih u pričvršćivanje i stavljaju ih na tablicu za elegantno Skladištenje . Višenamjenski držač salveta : Može se koristiti na izletištima, vanjskim skupovima, kuhinjama i salonima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Daye Kit Foware Port

KM 13.99

Dnevni dijelovi kvalitete proizvode Daye Sjeverna Amerika, vodeći proizvođač inovativnih vanjskih električnih proizvoda Posvećenost kvaliteti i izdržljivosti premašena je samo straš�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.